Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر بازار تولید کشور را تحت نظر داشته باشید حتماً می‌دانید که این روزها چرخ تولید در بعضی عرصه‌های صنایع کشور به گردش افتاده است.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام کانون آنی بین، علی‌رغم مشکلات و سختی‌هایی که به‌خاطر شیوع بیماری کرونا و همچنین شرایط خاص کشورمان پیش آمده، اما شاهد آن هستیم که خطوط نوآوری و تولید در عرصه‌های مختلف، رونق قابل ‌توجهی یافته و همین می‌تواند تا حدودی موجب دلگرمی ما مردم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با ساخت فیلم صنعتی قدرت تولید خود را نمایش دهید.

 مشتریان جدید برای قراردادهای بزرگتر باید به شما اعتماد کنند.

صنایع ایران با توجه به دوران پرفرازونشیبی که طی سالیان اخیر از سر گذرانده، این روزها پذیرای موج تازه‌ای از صنعت‌گران و تولیدکنندگان است و چشم‌انتظار تا از فرصت پیش‌آمده طرفه‌ای بردارد.

پیشرفت صنایع کشور علاوه بر گشودن دروازه‌های جدید به روی تولیدکنندگان، با ایجاد رقابت در میان صنایع مختلف، آن‌ها را به افزایش کیفیت و کسب سهم بزرگتری از بازار وادار می‌نماید.

ما در رقابت میان صنایع کجا ایستاده‌ایم؟

صنایع موفق در همه‌جای جهان برنامه‌های کامل و دقیقی برای پیشرفت و دستیابی به اهداف خود دارند و از این بین، بازاریابی و تبلیغات یکی از اصلی‌ترین این ابزارهاست. در مسابقه‌ای که میان بازیگران عرصه‌های گوناگون به‌وجود می‌آید، خوش‌نامی و تداعی تصویری درخشان و مناسب برای مخاطبان و سایر سرمایه‌گذاران شرطی اساسی و مهم است.

با در نظر گرفتن شرایط و مختصات پیروزی شرکت‌های بزرگ قطعاً درمی‌یابیم نام‌هایی که به دفعات و همراه با تصویری گویا و جذاب به ما معرفی شده‌اند، جایگاه ماندگاری در ذهن پیدا می‌کنند و در میان رقبا نیز جایگاه متمایزی برای مخاطب خود به دست می‌آورند.

ساخت فیلم مستند صنعتی یکی از اصلی‌ترین راه‌های ثبت یک برند در حافظه است و بیشتر از هر کلام و نوشته‌ای می‌تواند تأثیرگذار باشد. در تولید فیلم‌های صنعتی، تمام مؤلفه‌هایی که می‌بایست به مخاطب نمایش داده شود در کنار هم جمع می‌شوند و به همراه تدوین مناسب و حساب‌شده، مجموعه‌ای کامل و تأثیرگذار را می‌سازند.

ساخت فیلم صنعتی و مستند تبلیغاتی + شرایط و تعرفه قیمت (کلیک کنید)

خدمات تولید فیلم‌های صنعتی کانون آنی‌بین

کانون آنی‌بین در ده سال گذشته، بخش عمده‌ای از تمرکز فعالیت‌های خود را صرف تولید و ساخت فیلم صنعتی کرده و در این مدت با ده‌ها شرکت و سازمان بزرگ ایران همکاری داشته است.

این گروه تبلیغاتی، ضمن بهره‌گیری از تجربه طولانی‌مدت خود، بر اتفاقات و سبک‌های به‌روز تبلیغات جهان اشراف دارد و با استفاده از پیشرفته‌ترین تجهیزات فیلمبرداری و تولید محتوا، راهکارهای متفاوتی را برای زمینه‌ها و صنایع مختلف تدارک می‌بیند.

وب‌سایت آنی‌بین مرجع اصلی برای مشاهده بخشی از آثار تولیدشده این گروه است که با مراجعه به آن، ضمن آشنایی بیشتر با آثار و خدمات مختلف آن‌ها، به تعرفه‌های انواع خدمات و قیمت تولید فیلم صنعتی دسترسی خواهید یافت.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فیلم صنعتی ساخت فیلم آنی بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۴۸۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید

تین نیوز

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: میزان تولید تراکتور در این گروه صنعتی نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۲ برابر افزایش یافته و به ۱۵۰ دستگاه در روز رسیده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، مصطفی وحیدزاده خاطرنشان کرد: تا نیمه اول سال ۱۴۰۰ روزانه حدود ۸۰ دستگاه تراکتور در این گروه صنعتی تولید می شد .

وحیدزاده با بیان اینکه برنامه امسال این شرکت، تولید ۴۲ هزار دستگاه تراکتور است، اظهار کرد: بیشترین عامل جهش تولید در این گروه صنعتی، اتکا به نیروهای داخلی، شرکت های دانش بنیان و نیروهای مجموعه است.

وی گفت: تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

تولید سالانه تراکتور در این شرکت در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۲ هزار دستگاه بود که این تعداد در سال ۱۴۰۱ به ۳۲ هزار دستگاه و در سال ۱۴۰۲ به ۳۶ هزار دستگاه رسید و امسال به ۴۲ هزار دستگاه می رسد.

وحیدزاده ادامه داد: تراکتورسازی به عنوان نگین صنعت سنگین کشور می تواند محور تحول و توسعه صنعت باشد و به عنوان صنعت مادر، بقیه صنایع را نیز به دنبال خود بکشد.

وی با بیان اینکه هم اکنون این گروه صنعتی تولیدات و تکنولوژی خود را به بسیاری از شرکت های بزرگ قطعه سازی و کشورهای خارجی صادر می کند، یادآور شد: محصولات این گروه صنعتی در سایت های تبریز، ارومیه و سنندج تولید می شود و روز به روز علاوه بر افزایش کمیت آن ها، کیفیت تولیدات نیز ارتقا می یابد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: این شرکت هم اکنون برچسب انرژی محیط زیست به عنوان صنعت پاک در مصرف پایین انرژی و استاندارد کشورهای مختلف را اخذ کرده است تا امکان صادرات تولیدات این مجموعه به این کشورها که در حوزه استاندار بسیار سختگیر هستند، فراهم شود.

وحیدزاده، با اشاره به افق ۱۴۰۶ این گروه صنعتی افزود: رسیدن به جایگاه نخست تولید تراکتور در منطقه، سرآمد شدن در جاری سازی اقتصاد مقاومتی، توسعه جهشی کسب و کارهای جدید، رشد جهشی صادرات، کسب رتبه اول تولید موتورهای دیزلی در منطقه و کسب رتبه اول تولید قطعات چدنی از برنامه های این شرکت است.

وی اظهار کرد: بر اساس این برنامه، تلاش می شود میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه برسد.

میزان تولید تراکتور از ۴۲ هزار دستگاه در سال جاری به ۶۰ هزار دستگاه در سال ۱۴۰۶، انواع موتور از ۴۷ هزار و ۵۰۰ به ۶۹ هزار دستگاه، تولید قطعات ریخته از ۷۵ هزار به ۱۰۰ هزار تن، تولید انواع بکهولودر از ۷۰۰ به یک هزار و ۵۰۰ دستگاه و انواع کامیون از ۸۲۰ به ۲ هزار دستگاه می رسد.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: بر این اساس، فروش قطعات یدکی این شرکت نیز از ۲۴ هزار میلیارد ریال در سال جاری به ۱۲۰ هزار میلیارد ریال، انواع ادوات از ۱۲ هزار میلیارد ریال به ۱۰۰ هزار میلیارد ریال و انواع ابزار از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به ۱۴ هزار میلیارد ریال افزایش می یابد.

وحیدزاده، تولید سالانه ۶۰۰ دستگاه لیفتراک، ۶۰۰ دستگاه مینی لودر، ۵۰۰ دستگاه کمباین، ۵۰۰ دستگاه ون و یک هزار و ۲۰۰ دستگاه ادوات پیشرفته را از برنامه های آتی این گروه صنعتی اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون کل تقاضا برای خرید تراکتور ۵۷ هزار نفر است، یادآور شد: کشاورزان بدون هیچ واسطه ای می توانند به صورت ۲۴ ساعته با ورود به سایت این گروه صنعتی، بدون هیچ محدودیتی برای خرید تراکتور ثبت نام و از طریق این سایت تقاضای خود را تا آخرین مراحل خرید پیگیری کنند.

تراکتورسازی ایران اکنون با ۹ شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در خارج از آذربایجان شرقی و ۲ شرکت در بیرون از مرزهای ایران اسلامی، بزرگترین تولید کننده ماشین آلات کشاورزی و تراکتور از ۳۵ تا ۱۵۰ اسب بخار در کشور است که در زمان حاضر ۹۹ درصد نیاز کشاورزان کشور به تراکتور را تامین می کند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • همراه اول حامی برگزاری ششمین رویداد ایران اکسپو
  • محصولات بیش از ۱۳۰ واحد صنعتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد
  • ایران اکسپو رسما آغاز به کار کرد/ میزبانی از ۲ هزار تاجر خارجی
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • با ۲٫۵ ساعت انتظار، الماس خودتان را بسازید
  • تولید روزانه تراکتور در کشور به ۱۵۰ دستگاه رسید
  • اتصال ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی به شبکه سراسری گاز در کردستان 
  • رفع موانع تولید در ۱۷ طرح صنعتی چهارمحال و بختیاری